Полицията, както БЛИЦ информира вчера, арестува тото милионера Румен Пеовски,

...
Полицията, както БЛИЦ информира вчера, арестува тото милионера Румен Пеовски,
Коментари Харесай

И в парите не е щастието: Арестуваният милионер от Благоевград давел мъката от самотата с евтина ракия в кварталната кръчма, после издивявал

Полицията, както БЛИЦ осведоми през вчерашния ден, арестува тото милионера Румен Пеовски, откакто атакува поданици на благоевградското село Покровник с пушка и косачка.

56-годишният мъж бил доста пийнал и малко след 21 часа в понеделник се спречкал с комшиите си, оповестява детайлности " Телеграф ". Първо ги подгонил с моторната косачка, която била в двора на къщата му, а по-късно сграбчил и ловна пушка. Оръжието взел, откакто разрушил касата на татко си, който е прочут ловец в селото. Гонил наред деца и възрастни, псувал и се заканвал, че ще избие цялото село.

Накрая познатият в Покровник като Пео Милионера избягал и се скрил. Полицията го издирвала в продължение на часове.

Както БЛИЦ писа през вчерашния ден сутринта е бил арестуван в къщата на собствен непосредствен по чашка в селото. Пеовски се прочу преди месец, когато удари джакпота от тотото. Той стана 90-ия тото милионер на България, откакто пусна фиш от 1,20 лева В благоевградския квартал „ Струмско “ и завоюва 1 663 872 лв..

Пеовски е незает и играе тото от над 30 години, само че за първи път шансът му се усмихнал. Мъжът има две деца, които живеят в Англия и се надявал, откакто завоюва
джакпота, те да се върнат, описаха негови съселяни.

Първата му работа била да купи два жилището в София за децата си, когато се върнат. Започнал и ремонт в къщата, в която живеел в този момент с възрастните си родители.

По повеля на майка си даже дарил 2000 лева За черквата в селото. Тъй като макар извоюваното благосъстояние траял да живее самотно, Пеовски бе спрял да дави тъгата си в алкохол. Независимо, че имал милиони и можел да си разреши всевъзможен разкош, продължавал да пие евтина ракия в локалната механа. Все отново съседите му описват, че Пео не е неприятен човек, само че пийне ли, става по-агресивен, оповестява.

Според тях към момента нищо не е направил с парите от облагата, само че обмислял да влага. От тотото му дали половин милион, а в този момент всеки месец му превеждат по сметката 30 000. Той продължавал да не пропуща тираж и всяка седмица ходел с колелото в кв. „ Струмско “, с цел да пуска фишове.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР