Полицията издирва въоръжен мъж от село Сърница, община Минерални бани.

...
Полицията издирва въоръжен мъж от село Сърница, община Минерални бани.
Коментари Харесай

Над 150 полицаи и антитерористи издирват тежковъоръжен мъж в Сърница

Полицията търси въоръжен мъж от село Сърница , община Минерални бани. По заповед на вътрешния министър Бойко Рашков на мястото е основан спешен щаб. В селото са ситуирани тежко въоръжени служители на реда и техника, като общата численост на чиновниците на Министерство на вътрешните работи на мястото е към 150 индивида .

" Издирваният е въоръжен и рисков . Операцията се организира взаимно с жандармерията и СОБТ. Става въпрос за спор сред съседи, който прераства в сборичкване и са създадени изстрели. Започнало търсене на лицето, което е траяло нощес вечерта ", оповестиха локалните служители на реда.

 търсен Сърница Министерство на вътрешните работи

Според информацията мъжът, чието име е  Бейсим Реджеп Салиф нападнал собствен комшия след скандал . В 18:40 ч. в понеделник в селото е зародила свада сред 43-годишен мъж и 55-годишен негов съселянин. По-възрастният извадил противозаконна самоделна пушка, създал изстрел и по-късно избягал в близката гора .

 Сърница БГНЕС

Преди това той е наранил с нож в ръката жена , която е била близка на нападнатия комшия. От полицията оповестиха, че причина за разправията била животни, които са прекосявали през парцела на един от участниците в свадата . В момента е търсен за опит за ликвидиране.

" Той е създал е няколко изстрела с противозаконната си пушка, която е открита. Разполага и е друго нелегално огнестрелно оръжие, което сега е с него, още веднъж пушка ", оповестиха още от полицията в Хасково.

Стрелецът е с престъпни регистрации. Полицията приканва хората да бъдат деликатни и в случай че виждат търсения , незабавно да алармират на незабавния телефон.

От Министерство на вътрешните работи допълниха, че в предишното търсения 55-годишен мъж е съден за нелегално владеене на взривни субстанции и обири.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР