Полицията издирва мъж, ударил шофьор на градски автобус по линия

...
Полицията издирва мъж, ударил шофьор на градски автобус по линия
Коментари Харесай

Агресивен пътник нападна шофьор на автобус от градския транспорт

 Полицията търси мъж, блъснал водач на градски рейс по линия 213 в София, а при различен случай двама мъже са арестувани за счупено стъкло на рейс.

Пътникът се ядосал от забележката на лидера по отношение на агресивното му държание.

От Столичната община оповестиха, че мъж е блъскал по стъклото на рейс 213 и водача отишъл да ревизира какво се случа като му направил забележка. Агресивният пасажер обаче отвърнал като блъснал лидера на рейса, написа Монитор.

Пострадалият е откаран в болница за оказване на първа медицинска помощ, където е прегледан и освободен за домашно лекуване. Предприети са оперативно – издирвателни дейности за идентифициране и арестуване на нападателя.

Междувременно в столичното Второ районно управление (на МВР) са арестувани двама мъже, счупили стъкло на рейс 27. Органите на реда получили сигнал, че в рейс е зародил скандал сред двама от пасажерите. Напрежението се разраснало и двамата слезнали на спирката в кв. " Курило “, с цел да се саморазправят, а един от тях счупил стъклото на автобуса. Побойниците са арестувани с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР