Полицията и прокуратурата в Пловдив търсят още пострадали от агресивния

...
Полицията и прокуратурата в Пловдив търсят още пострадали от агресивния
Коментари Харесай

Търсят още пострадали от агресивния Иван Ставрев, нападнал жена без причина в Пловдив

Полицията и прокуратурата в Пловдив търсят още потърпевши от нападателния Иван Ставрев, който атакува пловдивчанка в центъра на града. В той нападнал жена, която с нищо не го предизвикала и я ритнал в крайници. Пострадалата е подала тъжба във Второ РПУ и служителите на реда са открили причинителя. Вчера Районния съд под тепетата взе най-тежката мярка за отклоняване по отношение на агресора.
Прочетете още
" Имаме запис от случая, който е жесток. Жената минава зад причинителя, без по никакъв метод да го предизвика, той я удря с шут в бедрото по подобен метод, че за мен остава неразбираемо по какъв начин тази жена не падна по очи. Имаме и материали по делото, че има и други случаи, в които е нападал дами по улицата. За следващ път ще насочва зов към жителите, изключително към дамите - в случай че са потърпевши от това лице, да не се поколебаят, а по най-бързия метод да уведомят органите на реда, с цел да можем да работим по случая ", разяснява пред медиите Атанас Илиев, заместник-районен прокурор на Пловдив.

" Вече са открити и други потърпевши от експанзията на младия мъж ", добави той.

Има ресторантьор от известния пловдивски квартал " Капана ", който също е пострадал от Иван Ставрев. Той споделя, че постоянно е ставал обект на вербална експанзия от страна на младия мъж. Бил е очевидец и по какъв начин арестувания тормози клиенти на заведението - обикаля към масите, взима очилата им и ги чупи. Стига се до миг, в който задържаният вади нож против притежателя и чупи една от печките на ресторанта му.

" Работех на компютъра и чух първо крещенето на господина, само че не обърнах внимание - и различен път сме имали вербални връзки с него. Той се приближи да изиска огънче, споделих му че нямам, тъй като не пуша. Той сподели: " Искаш ли в този момент да ти счупя компютъра като нямаш огънче? ". Аз се изправих, той извади нож и попита: " Искаш ли да те заколвам в този момент? ". Казах му: " Коли ме, ще се обяда на полицията " и той побягна като изрита една от печките ни и я счупи ", споделя още Ивайло Малинов.

Вчера в Пловдивския областен съд се гледа мярката му за неотклонение, като магистратите го оставиха за непрекъснато в ареста. Прокуратурата приканва всеки, който е станал негова жертва, да се обърне към органите на реда.

Вчера в правосъдната зала обвиненият Ставрев  в последната си дума се оправда с изпития алкохол и неналичието на работа: “Съжалявам за случката, не бях на себе си. Бях пиян малко и бях обезверен от това, че не мога да си намеря работа. След като си открих работа, този човек ми даде 20 лв., а работих 10 часа. Аз съм си отговорен, само че единствено бутнах дамата ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР