Полицията и прокуратурата излязоха с подробности за жестокото убийство на ...

Полицията и прокуратурата излязоха с подробности за жестокото убийство на

Полиция и прокуратура работят по няколко версии за убийството на 16-годишното момче край Кнежа

Полицията и прокуратурата излязоха с детайлности за жестокото ликвидиране на малолетния юноша от Кнежа, съобщи БТВ. 17-годишният Веселин беше в неопределеност от неделя вечерта, а през вчерашния ден тялото му бе намерено сред Бяла Слатина и Кнежа.

Работи се по няколко версии. Към момента двама са привлечени под наказателна отговорност, грози ги затвор до 20 години. Задържаните не са престъпно проявени. Проверява се тяхната версия, че са качили жертвата на автостоп, той е изискал да го закарат до Бяла Слатина. На връщане сред тях е зародил спор. Оръжието на закононарушението е бухалка. "Тези хора не се познават и убийството не е битово, в действителност е осъществено грубо, рядко може да се види такава панорама “, съобщи шефът на ОДМВР-Плевен Веселин Вътков. Предстоят експертизи на автомобила, с който е отведен младежът.

„ Излязоха спекулации, че причинителите на убийството са дилъри на опиати, все още такива доказателства не са събрани “, добави зам.-окръжният прокурор на Плевен Николай Пачевски.

Днес в Кнежа е разгласен ден на печал.

Източник: novini.bg