Полицията е задържала 49-годишния Джомо Матурин, след като една от

...
Полицията е задържала 49-годишния Джомо Матурин, след като една от
Коментари Харесай

Шокиращо: Гинеколог тайно снимал жените със скрита камера СНИМКИ

Полицията е задържала 49-годишния Джомо Матурин, откакто една от жертвите му се оплакала от него. По време на обиска в дома на гинеколога са открити 15 фотографии и 96 видеоклипа на нищо неподозиращи дами.

По време на правосъдното съвещание се изяснило, че през 2016 година Матурин е предложил на 19-годишна студентка помощ в образованието. По това време тя прекосявала процедура като здравна сестра, а той бил един от най-уважаваните експерти на болничното заведение. През септември същата година те почнали интимна връзка, траяла към две години.


На фотографията: Джомо Матурин

През предходната година младата жена инцидентно видяла видео в компютъра на Матурин, на което се вижда по какъв начин двамата вършат секс. Гинекологът заплашил, че ще я убие и ще популяризира пикантните фрагменти с нейно присъединяване, в случай че тя отиде в полицията. Жертвата траяла от боязън да се среща с него, само че по-късно не издържала и разказала всичко на своя колежка от образователното заведение. На идващия ден студентките отишли в полицейското ръководство.

Матурин бил задържан в къщата на фамилията си. По време на делото той отказвал да даде достъп до някои от своите устройства, като твърдял, че те принадлежат на брачната половинка му.



В общежитието, в което живеела студентката, били открити няколко скрити камери. Също по този начин, при гинеколога била открита сбирка от повече от 100 еротични записа с жертвите му.

В четвъртък, 5 декември, съдът го е осъдил на 14 месеца затвор.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР