Полиция влезе в офисите на македонския автопревозвач Беса Транс в

...
Полиция влезе в офисите на македонския автопревозвач Беса Транс в
Коментари Харесай

Полиция нахлу в офиса на македонския превозвач

Полиция влезе в офисите на македонския автопревозвач " Беса Транс " в Скопие, притежател на рейса ковчег, в който починаха 45 души след злополука на автомагистрала " Струма ".

Извършват се инспекции и на други места за да се обезпечат доказателствени материали, заяви министърът на вътрешните работи на Северна Македония Оливер Спасовски. През деня от Министерството на превоза оповестиха, че авариралия рейс не е имал лиценз и туристическата компания е употребила позволение на различен неин рейс.Поради неналичието на позволение за осъществяване на транспортни услуги за авариралия рейс транспортното министерство лиши лиценза на " Беса транс ".

Автобусът ковчег е пътувал, употребявайки удостоверението на друго транспортно средство, съпроводено от лиценза на фирмата-превозвач, оповестиха от македонското министерство на превоза, представено от Българска телеграфна агенция. „ За конкретизиране - номерът 007017 е номер на лиценз на превозвача " Беса Транс " БТБ за осъществяване на интернационален транспорт на пасажери. Номерът 22679, с който се спекулира от някои медии и който е употребен от изгорелия рейс на излизане от страната, е от лиценза на друго транспортно средство, с други номера, също благосъстоятелност на превозвача Беса Транс ", показват от македонското министерството превоза.

Злоупотребявайки с тези документи, фирмата-превозвач умишлено е нарушила наредбите на Закона за автомобилните транспорти, считат от Министерството на превоза и известията на РСМ.

За изгорелия рейс превозвачът „ Беса Транс ” не е разполагал с уверение от лиценза за интернационален свободен транспорт на пасажери и този рейс не е регистриран в електронната база данни на Министерството на превоза и известията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР