Полицейските синдикати искат спешна среща с новия министър на МВР

...
Полицейските синдикати искат спешна среща с новия министър на МВР
Коментари Харесай

Полицейските синдикати искат спешна среща с новия министър на МВР

Полицейските синдикати желаят незабавна среща с новия министър на Министерство на вътрешните работи като са уверени, че след дългия му престой в системата се чака, че е осведомен с проблемите в нея.

Според синдиката ръководството на Министерство на вътрешните работи е непрозрачно, без визия и политическо предпочитание за смяна, а работещите в министерството са заложници на настъпилото безвремие и безпорядък вследствие на царящото безредие.

В позицията си от СФСМВР споделят още, че сериозните и систематични проблеми в Министерство на вътрешните работи са подценявани и не се вземат решение за сметка на имиджови акции.

От синдиката желаят незабавна среща с министър Калин Стоянов, на която ще показват за следващ път визията си за устойчива смяна и възстановяване изискванията на труд в Министерство на вътрешните работи и ще чакат вдишване на съответни задължения, които да бъдат изпълнени в съответен времеви диапазон, съобщи през днешния ден.бг.

Евентуални опити за отсрочване провеждането на срещи и отвод да се сложи началото на осъществяването на признатата и подкрепена от всички политически партии и обединения визия за устойчива смяна в Министерство на вътрешните работи, ще бъдат признати като нарушение на правата на чиновниците и неуважение на потребностите на всички български жители, показват от СФСМВР.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР