Полицейски служители са заловили четирима души при проведена специализирана операция,

...
Полицейски служители са заловили четирима души при проведена специализирана операция,
Коментари Харесай

Удар на полицията! Видинските ченгета тръгнаха на лов за наркодилъри

Полицейски чиновници са заловили четирима души при извършена профилирана интервенция, ориентирана против наркоразпространението в област Видин, осведомиха от полицията в крайдунавския град.
В акцията, извършена през вчерашния ден, са взели участие чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин и сътрудниците им от районното ръководство в града.
В село Мали Дреновец униформени спрели за инспекция лек автомобил „ Ауди “ с видинска регистрация. Немското возило е било ръководено от престъпно проявен 35-годишен гражданин на регионалния град. В колата са били открити и конфискувани 90 грама зелена суха листна маса. При направения полеви наркотест растението е реагирало на канабис. Униформените чиновници разкрили още електронна везна и парична сума.
Последвало претършуване в частен парцел, употребен от мъжа, в село Лагошевци. Там, в стопанска сграда, служителите на реда са открили и иззели още 100 грама изсъхнал канабис.
Видинчанинът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Работата на проверяващите по случая продължава.
Образувано досъдебно произвеждане.
Късно нощес, чиновници на районното ръководство във Видин са направили претършуване в апартамент в коплекс “Бонония “.
В жилището са открили четирима мъже и една жена. В коридора на жилището са открити пакетче с 0.56 грама зелена суха листна маса, а в една от стаите – 22 грама бяло прахообразно вещество и към 42.80 грама зелено-кафява листна маса.
При полевия наркотест белият прахуляк индикирал на амфетамин, а тревата дала реакция на канабис.
По случая с полицейска мярка за период до 24 часа са арестувани трима престъпно проявени - 24-годишен от Белоградчик и двама видинчани, на 21 и 22 години. Разследването по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР