Полицейски служители на американския щат Аризона се натъкнаха на зловеща

...
Полицейски служители на американския щат Аризона се натъкнаха на зловеща
Коментари Харесай

Откриха мъртъв бейзболист в Гранд каньон

Полицейски чиновници на американския щат Аризона се натъкнаха на злокобна находка край една от най-големите туристически забележителности в света. В южната част на Големия каньон управляващите са разкрили тялото на някогашния бейзболист Чарлз Хегер, който е търсен за убийството на своята другарка.

37-годишният някогашен състезател е открит с прострелна рана и се допуска, че става дума за самоубийство. Преди това Хегер е търсен, откакто очевидец го е обвинил за убийството на 34-годишната си другарка Даниел Брийд в Скотсдейл. Очевидецът е чул скандал и изстрели в дома на Брийд, а по-късно е видял Хегер да напуща дома на жертвата с пушка в ръка. Свидетелят е повикал полиция, а пристигналият патрул е разкрил тялото на дамата в нейната спалня.

В събота сутринта служителите на реда са разкрили колата на Хегер край град Флагстаф в северната част на Аризона. Разстоянието сред двата града е 190 км. След това издирването е траяло и по-късно е намерено тялото на някогашния бейзолист на Чикаго Уайт Сокс, Бостън Ред Сокс, Сиатъл Маринърс и Лос Анджелис Доджърс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР