Полицейски патрули и служители на жандармерията са изпратени в русенския

...
Полицейски патрули и служители на жандармерията са изпратени в русенския
Коментари Харесай

Жандармерия пази ромския квартал в Русе

Полицейски патрули и чиновници на жандармерията са изпратени в русенския квартал „ Тракция “ за обезпечаване на спокойствието на жителите, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
 Майката на Северин изиска да го съдят в Германия, тъй като у нас щели да го убият  Охранителни камери засекли бягството на Северин от мястото на убийството (видео)  Арестуваният за убийството на Виктория Маринова признал на майка си, че е изнасилил жена
В квартала е живял Северин Красимиров, който бе задържан в Германия за убийството на 30-годишната Виктория Маринова.

В късния следобяд група мотористи е минала през квартала, без да основават вълнения. Няма информация за зародило сборичкване, настояват от Министерство на вътрешните работи.

Малка част от живеещите в кв. " Тракция " в Русе са напуснали домовете си, защото има клюки, че ще бъде упражнено принуждение върху хората от квартала. Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи няма справедливи данни, които да потвърдят тези опасения, сподели пред Българска телеграфна агенция шефът на русенската полиция Теодор Атанасов.

Той съобщи, че все пак превантивно в квартала има непрекъснато полицейско наличие.

Създадена е също и организация за бърза и съответна реакция при възможна ескалация на напрежението, заяви още Теодор Атанасов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР