Полицейската операция по различни направления - незаконната миграция, неправомерен таксиметров

...
Полицейската операция по различни направления - незаконната миграция, неправомерен таксиметров
Коментари Харесай

Специализирана операция се е провела на територията на столицата

Полицейската интервенция по разнообразни посоки - противозаконната миграция, непозволен таксиметров транспорт и разпространяването и владеене на наркотични субстанции е извършена през вечерните часове на вчерашния ден, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Действията са осъществени от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи с присъединяване на представители на Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация ".

В рамките на акцията са тествани 11 мъже, пробвали да избягат от полицейския надзор. Установено е, че те са жители на Афганистан със статут за краткотрайно престояване у нас. Млад мъж е арестуван в полицейско ръководство, откакто при обиск от него са конфискувани наркотични субстанции.

Други трима, без документи, са отведени в полицията за определяне на самоличността им. Представители на ИААА са съставили два акта на таксиметров водач, при инспекцията станало ясно, че той не показал нужните документи за реализиране на таксиметрова и активност.

Акт за административно нарушаване е формиран и на лидер, карал с британска шофьорска брошура с изминал период. Документът му е конфискуван, следва и дерегистрация на ръководеното от него транспортно средство. Проверен е и хостел на територията на столицата, където не са открити съществени нарушавания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР