Полицейската операция по различни направления - незаконната миграция, неправомерен таксиметров ...

Полицейската операция по различни направления - незаконната миграция, неправомерен таксиметров

Специализирана операция се е провела на територията на столицата

Полицейската интервенция по разнородни посоки-незаконната миграция, непозволен таксиметров транспорт и разпространяването и владеене на наркотични субстанции е извършена през вечерните часове на вчерашния ден, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Действията са осъществени от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи с присъединяване на пълномощници на Изпълнителната организация „ Автомобилна управа ".

В рамките на акцията са проверени 11 мъже, пробвали да избягат от полицейския надзор. Установено е, че те са жители на Афганистан със статут за временно престояване у нас. Млад мъж е арестуван в полицейско ръководство, откакто при обиск от него са иззети наркотични субстанции.

Други трима, без документи, са отведени в полицията за определяне на самоличността им. Представители на ИААА са съставили два акта на таксиметров шофьор, при инспекцията станало ясно, че той не показал нужните документи за реализиране на таксиметрова и активност.

Акт за ръководно нарушаване е формиран и на лидер, шофирал с британска шофьорска брошура с изминал период. Документът му е иззет, следва и дерегистрация на ръководеното от него транспортно средство. Проверен е и хостел на територията на столицата, където не са открити съществени нарушавания.

Източник: cross.bg