Полицейската операция по различни направления - незаконната миграция, неправомерен таксиметров

...
Полицейската операция по различни направления - незаконната миграция, неправомерен таксиметров
Коментари Харесай

Вижте СНИМКИ и ВИДЕО от акцията на СДВР и ИА Автомобилна администрация в София

Полицейската интервенция по разнообразни посоки - противозаконната миграция, непозволен таксиметров транспорт и разпространяването и владеене на наркотични субстанции е извършена през вечерните часове на вчерашния ден, оповестяват от вътрешното министерство.



Действията са осъществени от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи с присъединяване на представители на Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “. В рамките на акцията са тествани 11 мъже, пробвали да избягат от полицейския надзор. Установено е, че те са жители на Афганистан със статут за краткотрайно престояване у нас.



Млад мъж е арестуван в полицейско ръководство, откакто при обиск от него са конфискувани наркотични субстанции. Други трима, без документи, са отведени в полицията за определяне на самоличността им. Представители на ИААА са съставили два акта на таксиметров водач, при инспекцията станало ясно, че той не показал нужните документи за реализиране на таксиметрова и активност.



Акт за административно нарушаване е формиран и на лидер, карал с британска шофьорска брошура с изминал период. Документът му е конфискуван, следва и дерегистрация на ръководеното от него транспортно средство. Проверен е и хостел на територията на столицата, където не са открити съществени нарушавания.




Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР