Полицейска акция срещу купуване на гласове се провежда и в

...
Полицейска акция срещу купуване на гласове се провежда и в
Коментари Харесай

Операцията срещу търговия с вот в Ст. Загора и Казанлък: Предупредителни протоколи за 365 души

Полицейска акция против пазаруване на гласове се организира и в Казанлък и Стара Загора. Засилено е полицейското наличие в казанлъшкия квартал „ Кармен “.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Операция против търговията с избор на територията на Област Стара Загора се организира от началото на месеца. До 7 юли на територията на региона са тествано 365 души, на които са формирани протоколи по отношение на по този начин нареченото недопускане на пазаруването на гласове. Към момента се организират 10 ревизира по сигнали за пазаруване на гласове. Образувано е едно досъдебно произвеждане. 62 компании са тествани за корпоративен избор и са им формиран протоколи за недопускането му. 34 заложни къщи и бързи заеми. Проверени са 1280 транспортни средства и 2380 лица. Задържани са 11 лица оповестени за общодържавно търсене 34 заложни къщи и бързи заеми. Задържани са 34 лица, съпричастни към други закононарушения. Операцията ще продължи до 11 юли “, заяви началникът на РУП-Казанлък Христо Петров.

Според локалния свещеник Димитър в квартал „ Кармен “ не се чува към този момент да се оферират храни и пари против гласоподаване за избрана партия. Мастният гражданин Юлиан Андреев споделя, че „ няма нови комшии “ и „ не одобряваме такива неща, тъй като гледаме нещата да се оправят и да вървят както си му е реда “.

Вижте още във видеото .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР