Полицаят, който стана случаен свидетел на грабеж в столицата и

...
Полицаят, който стана случаен свидетел на грабеж в столицата и
Коментари Харесай

Полицаят, станал свидетел на грабеж и заловил престъпниците, разказа за екшъна

Полицаят, който стана инцидентен очевидец на обир в столицата и залови нарушителите, не се счита за воин. Всеки сътрудник би постъпил по този метод, твърди служителят на реда пред NOVA.

Служител на столичното Девето районно ръководство на полицията е станал очевидец на обир в извънработно време и задържал нарушителите в четвъртък. Двамата крадци отмъкнали мобилния телефон на жена, а старши служител на реда Милен Митрев станал инцидентен очевидец на закононарушението, подгонил ги и ги заловил. След това те били отведени в районно ръководство и станало ясно, че са престъпно проявени.

" На път за работа стопирах да си поръчам една част в магазин за авточасти. Докато разговаряхме с продавача, чух блъсканица на открито и се демонстрирах. Отвън видях мъж с дънкови къси панталони, със суичер с дълъг ръкав, черен на цвят и с сложена качулка, което беше нехарактерно, защото беше много топло времето. Същият тичаше, а след него една жена, която викаше „ Помощ, помощ, апаш, открадна ми телефона ”, а след нея още един мъж, който го преследваше. Извършителят бързо напредваше през градинката, затичах се след него. След 200-300 метра зад блока съумях да го поваля на земята и да го задържа. В момента, в който сложих белезниците, спомагаха ми жители в градинката, защото той се противеше и не искаше да му бъдат сложени белезници. В този миг забелязах още един мъж, който имаше забележими прилики с него и демонстрираше много жив интерес, повече от естественото. Поисках документи от него, оказа се, че няма у себе си. На място съобщи, че е брат на арестувания и са били дружно ”, описа Митрев.

Полицаи настаниха изпаднало в неволя семейство с бебе в хотел за своя сметка

Оказало се, че двамата имат и други престъпни прояви от близкото минало за обири, обир и опиати. " Не мисля, че съм воин. Смятам, че всеки сътрудник би реагирал по този метод ”, съобщи служителят на реда.
Източник: nova.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР