Полицаите не позволиха протестиращите да блокират с камиони пътя преди

...
Полицаите не позволиха протестиращите да блокират с камиони пътя преди
Коментари Харесай

Полицията спря блокада на пътя преди ГКПП Кулата

Полицаите не разрешиха протестиращите да блокират с камиони пътя преди граничния пункт " Кулата ", заяви БНР.

Превозвачи направиха жива верига и се заканиха идния понеделник да разгласят гражданско непокорство, като желаеха незабавна оставка на държавното управление .

Камиони и рейсове дойдоха на граничния пункт с Гърция в 10 часа. Към тях се причислиха представители на бизнеса от Петрич и Сандански, както и цивилен организации.

Хората настояха да бъдат взети незабавни ограничения против ценовата и суровинната рецесия , ориентирани към всички българи, а не към обособени браншове.

Те считат, че в този момент се работи на парче, а са нужни на всички места огромни ограничения.

" Аз се чудя сега дали да заредя природен газ на въпросните камиони или дали да заплащам лизинга, или да заплащам заплати, да заплащам налози, да заплащам осигуровки. Всичко е вързано ", съобщи един от протестиращите.

Хората желаеха да блокират пътя, само че служителите на реда не позволиха да бъде заграден пътя преди зоната за граничен надзор на " Кулата ", което принуди протестиращите да създадат жива верига.

Организаторите на митинга приканиха за гражданско непокорство и оставки.

" Не ни дават да затваряме, началниците записват номерата, по-късно знаете какво следва - инспекции ", споделиха протестиращи.

Според тях в последния миг се е получила заповед да не се позволява блокиране безусловно на никое място. " Ако това държавно управление продължи с сходни респективни ограничения, в понеделник ще бъде смазано . Ние ще извадим безусловно целия запас на Българската войска. След като работят по този начин, от понеделник ще преминем към гражданско непокорство. Това държавно управление е нездравословно, оставка мигновено, на секундата ", декларират протестиращи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР