Полицаи запечатват сградата, в която се помещава редакцията на вестник

...
Полицаи запечатват сградата, в която се помещава редакцията на вестник
Коментари Харесай

“Informiran.net” лично затвори “Труд”

Полицаи запечатват постройката, в която се обитава редакцията на вестник " Труд ", излиза наяве от фотоси, оповестени в обществените мрежи. От фрагментите се вижда, че на място е съветникът на служебния министър на културата Велислав Минеков Светослав Трайков, който сподели заповедта за затварянето на постройката пред публицисти.

Припомняме, че съгласно медийни изявления съветникът на Минеков, Светослав Трайков и кандидат-депутатът от „ Изправи се – мутри вън “ Арман Бабикян са притежатели на уеб страницата „ Информиран.нет “.

В общественото пространство бяха изнесени и данни, съгласно които IP-адресът на „ Информиран.нет “ е 164.138.221.45. Хоства се в българската компания „ Суперхостинг “. Този IP-адрес подхожда на уеб страницата emagine.bg. В Register.bg е указано, че притежател на този домейн е компания „ Манира “. Изпълнителен шеф на компанията пък е лицето Арман Бабикян, адресът е улица " Тулово " 3, София.

Името на Светослав Трайков нашумя и след скандал за шофиране в нетрезво положение. Досъдебно произвеждане от разказа на Второ районно полицейско ръководство във Варна потвърждава, че през 2010 година подсъдимият Трайков e управлявал персоналния си автомобил Ситроен с централизация на алкохол в кръвта 2.12 промила. Престъплението по член 345 Б, алинея 1 от Наказателния кодекс е открито по надлежния ред с химическа експертиза. Делото от 2010 година приключва със съглашение, в което подсъдимият се признава за отговорен и приема да му бъде наложено наказване „ пробация “.

Но с това престъпното досие на доближения до Минеков и Бабикян не стопира до тук:

Трайков е упрекнат и за закононарушение по член 210 и член 209 от Наказателния кодекс за това, че в интервала 2005 – 2006 година е поддържал в подвеждане жител на Англия, за да набави имотна полза.

Бизнес сътрудникът на Бабикян или „ кметът на туитър “ – изложение, което Трайков самичък си дава в обществената мрежа е прочут и с извънредно вулгарните си постове по отношение на дамите. Скандалният политик придобива известност и посредством собствен коментар във Facebook, в който се хвали, че трови кучета с антифриз.

Собственикът на „ ПИК “ Недялко Недялков, който отиде да окаже поддръжка на Блъсков разгласи, че това е мракобесие. „ Радев прати полиция, с цел да екзекутират „ Труд “. Това не се е случвало и по комунистическо време “, разгласи Недялков пред tribune.bg.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР