Полицаи заловиха двама мъже, поели по тъмно с автомобил и

...
Полицаи заловиха двама мъже, поели по тъмно с автомобил и
Коментари Харесай

Спипаха бракониери на нощен лов в Балкана

Полицаи заловиха двама мъже, поели по мрачно с автомобил и пушки в планината над Монтана. Най-вероятно стрелците са възнамерявали незаконен лов на дивеч, оповестиха от oбластната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Преди ден чиновници на Министерство на вътрешните работи сектора в община Георги Дамяново получили сигнал за незаконно притежавнане на огнестрелно оръжие от лица в балканското село Дълги дел. Към 20.30 часа пазителите на реда спрели покрай местността „ Боровица " лек автомобил „ Сузуки ", каран от 57-годишния Ваньо Г. До него седял Боян К. на 59 години, и двамата от Дълги дел. При осъществения обиск на колата униформените разкрили две ловни пушки и 12 патрони от друг диаметър.
Според осведомени от дни двамата мъже оставяли храна за диви свине в горите над селото и устройвали нощни засади за дивеча. От средата на януари груповият лов на диви свине у нас е неразрешен, а в края на февруари завърши напълно и ловния сезон. През пролетта доникъде и лятото дивите птици и животни са в размножителен интервал и отглеждат дребните си.
Изясняването на случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР