Полицаи задържаха 36-годишен неправоспособен водач от Нови пазар, шофирал с

...
Полицаи задържаха 36-годишен неправоспособен водач от Нови пазар, шофирал с
Коментари Харесай

Шофьор от Нови пазар счупи дрегера с 2,90 промила алкохол

Полицаи задържаха 36-годишен недееспособен лидер от Нови пазар, карал с 2,90 промила алкохол и след приложимост на наркотични субстанции -метафетамин. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен. 

Проверката на водача е осъществена към 19:10 часа през вчерашния ден, по време на полицейска интервенция по сигурност на придвижването в Нови пазар, на ул. " Рила " в града. Мъж на 31 години от Нови пазар пък е открит да кара в града след приложимост на кокаин в следобедните часове през вчерашния ден. 

Двамата мъже са арестувани за период до 24 часа в полицейското ръководство в Нови пазар. Образувани са бързи производства. 

Както Българска телеграфна агенция заяви, юноша на 18 години от Шумен, след приложимост на наркотични субстанции, във вечерните часове на 28 септември провокира злополука на шуменския бул. „ Симеон Велики “ при която почина 22-годишна жена. По данни на полицията, с управлявания от него автомобил „ Волво XЦ60 “ той блъснал навлезлия в кръгово кръстовище на булеварда автомобил „ Ситроен Саксо “, в който била дамата.   
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР