Полицаи патрулират по улиците на , за да контролират спазването

...
Полицаи патрулират по улиците на , за да контролират спазването
Коментари Харесай

Различните противоепидемични мерки в Европа

Полицаи патрулират по улиците на , с цел да управляват спазването на комендантския час, който държавното управление вкара - 18.00 ч. Мярката ще продължи 15 дни и замества предходния комендантски час, който беше открит в 20.00 ч.. Движение по улиците ще е допустимо в случай че би трябвало да се отиде на работата или да се върне от нея, също по медицински аргументи или по друга обоснована причина, само че магазините ще бъдат затворени в шест часа, в това число тези за хранителни артикули, оповестява „ Евронюз “.
В държавното управление твърди, че няма да е належащо цялостно затваряне и се ангажира да форсира акцията за имунизация, с цел да направи допустимо най-вече ваксини преди лятото. Това сподели министърът на опазването на здравето на страната, Салвадор Ила, до момента в който няколко самостоятелни общности желаеха от централното държавно управление по-строго ограничаване. Правителството поддържа този проект макар оповестеното закъснение на разпространяването на имунизацията на „ Pfizer/Biontech “, добавя БГНЕС.
 Хайко Маас: Ваксинираните би трябвало да могат да вървят по заведения за хранене и на кино Хайко Маас: Ваксинираните би трябвало да могат да вървят по заведения за хранене и на кино
Гражданите, които са били имунизирани против новия ковид и са развили имунитет, би трябвало да могат да се върнат в публичния живот....
" По време на третата вълна изключителното състояние (правна рамка за налагане на ограничения) работи и ще продължим с тези принадлежности за превъзмогване на трета вълна и в случай че е належащо ще предприемем спомагателни ограничения. Ще ги проучим и обсъдим в междурегионалния конгрес на испанските самостоятелни общности. Понастоящем не обмисляме никаква карантина. Искам да поясня това. Преодоляхме втората вълна без карантина ".
В Австрия към 50 хиляди души се събраха във , с цел да стачкуват против държавните ограничения против . Причините варират от стопански претекстове до тайни теории. Правителството на страната обмисля да удължи ограниченията до 24 януари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР