Полицаи от Пето районно в Бургас направили внезапна проверка на

...
Полицаи от Пето районно в Бургас направили внезапна проверка на
Коментари Харесай

Авери изпяха Васко и му съсипаха наркобизнеса в Бургас

Полицаи от Пето районно в Бургас създали неочаквана инспекция на престъпно проявения и осъждан Васил Б. – 32-годишен от Бургас. Преди това те получили сигнал, че мъжът продавал опиати от жилището си в бл. 77 в бургаския ж.к. „ Зорница ”, оповестява Флагман бг. Униформените го видели да се разхожда пред блока си и бързо го спрели.

При последвалата инспекция в жилището му, намиращо се на петия етаж, чиновниците на реда намерили цяла палитра от опиати. В наркоквартирата Васил държал 11 топчета с марихуана, 9 пликчета и две дребни бурканчета натъпкани с пико, хапче екстази, както и електронна везна, и към 100 празни полиетиленови пликчета, планувани за разпространяването на субстанциите на улицата.

Късметът на служителите на реда обаче не приключил дотук. Те видели и различен недоверчив мъж да се разхожда пред същия блок. Внезапната инспекция на 30-годишния Чанко Ч. от Бургас посочила, че мъжът носи в себе си едно топче марихуана.

Двамата са арестувани от чиновниците на реда за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновниците на Пето РУП-Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР