Полицаи на мотоциклети в Париж използваха сълзотворен газ срещу шествието

...
Полицаи на мотоциклети в Париж използваха сълзотворен газ срещу шествието
Коментари Харесай

Френската полиция използва сълзотворен газ срещу протестиращи против COVID мерките

Полицаи на мотоциклети в Париж използваха сълзотворен газ против шествието срещу здравните пропуски, проведено от "жълтите жилетки ", откакто някои от стачкуващите започнаха да ги замерват с предмети, оповестиха управляващите.
Няколко десетки по-агресивни стачкуващи започнаха да замерват един от мотоциклетите с двама служители на реда на него и да го ритат, до момента в който го събориха на земята.
В парижката префектура има три демонстрации с начало от площад "Трокадеро ", от площада на Бастилията /по самодейност на "жълтите жилетки "/ и от Държавния съвет.
Протестите са ориентирани против наложителните здравни пропуски при посещаване в кафенета, заведения за хранене, театри или музеи във Франция.
Организатор на шествието, потеглило от "Трокадеро ", е някогашният заместник-председател на крайнодесния Национален общ брой, сега водач на основаната през 2017 година партия на Патриотите Флориан Филипо.
След предходната национална готовност на 17 юли, в цялата страна са планувани митинги против разширението на задължението за здравни документи и наложителното имунизиране за някои специалности. *Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР