Полицаи и пожарникари от цяло денонощие издирват мистериозно изчезнало невръстно

...
Полицаи и пожарникари от цяло денонощие издирват мистериозно изчезнало невръстно
Коментари Харесай

Жандармерия и огнеборци издирват изчезнало невръстно дете в Стражишко

Полицаи и пожарникари от цяло денонощие търсят мистериозно изчезнало невръстно дете в стражишкото село Николаево. Момченцето на година и половина е в еизвестност от 19 часа във вторник. Хлапето последно е било в дома си, а родителите му щом забелязали, че от него няма и диря, подали сигнал на телефон 112, написа Труд.

``
реклама
Незабавно били мобилизирани служители на реда и огнеборци. На място пристигнали и два автомобила на Жандармерията. Предприети са издирвателни мероприятия, само че досега без резултат. Наложило се пожарникари да осветяват избрани сектори в селото, които били претърсвани, както и бунар. В издирването на детето са се присъединили и поданици на селото.

Разследването се организира под наблюдението на Районната прокуратура в Горна Оряховица. По случая е образувано досъдебно произвеждане по член 182, ал.1 за неупражнен надзор и неположени грижи за детето.
Предвиденото от закона наказване е до 3 години затвор и публично неодобрение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: