Полицаи глобиха доброволец, докато раздава хранителни пакети на социално слаби.

...
Полицаи глобиха доброволец, докато раздава хранителни пакети на социално слаби.
Коментари Харесай

Полицаи глобиха доброволец, докато раздава безплатна храна

Полицаи глобиха доброволец, до момента в който раздава хранителни пакети на обществено слаби. Видео от налагането на глобата бързо се популяризира из мрежите и възмути мнозина, които оневиниха изцяло нарушителя. Действието се развива в Дряново, а основният участник е от Неправителствени организации „ Само за хора с огромни сърца “. Докато раздавали хранителни пакети на фамилии в последна потребност доброволците спрели в нарушаване (или най-малко по този начин е съгласно служителите на реда, водачът е на друго мнение – спрял е преди знака, който не разрешава паркиране). Последвала и инспекция от локални служители на реда, които решили да сформират акт.

Всичко това е в детайли снимано от водача, който изяснява какъв брой доста е оказал помощ и по какъв начин служителите на реда вместо да му пречат би трябвало да го поддържат. Всичко това, обаче по никакъв метод не разчувства униформените, които изцяло умерено не престават да попълнят данните и да оформят фиша.

Мъжът взема решение да стигне и по-далече като стартира да вади касетките, цялостни с храна и да ги оставя към патрулката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР