Политоложката от ГЕРБ с тежък комунистически корен проф. Румяна Коларова

...
Политоложката от ГЕРБ с тежък комунистически корен проф. Румяна Коларова
Коментари Харесай

МРЪСОТИЯ: Бащата на червената Румяна Коларова от ГЕРБ режеше главите на българския елит

Политоложката от ГЕРБ с тежък комунистически корен проф. Румяна Коларова (внучка на Васил Коларов, б. ред. на Narod.bg) бе безусловно разчленена от един от дребното същински дисиденти у нас – Петър Бояджиев, видя Narod.bg.

Според политзатворника преди 78 години бащата на алената гербаджийка е рязал главите на българския хайлайф и е налагал руския режим, а през днешния ден щерка му раздава морални присъди кой може и не може да взе участие в политическия живот на България.

Ето какво написа преди минути Петър Бояджиев:

Наследствената крепко алена комунистка-герберистка Румяна Коларова не слиза от екраните. Не ѝ стига времето да бяга от студио в студио.

Преди 78 години татко ѝ режеше главите на българския хайлайф и установяваше руския режим, в този момент тя ни учи на народна власт.

Ами перверзия си е откъдето и да го погледнеш. А през вчерашния ден напряко предсказа гибелта на Политическа партия. Слушайте я и ще разберете кому пречат Асен и Кирил и за какво ги поддържам.

Реклама

А другояче децата не отговаряли за делата на родителите си, но имали право да не престават тези каузи маскирани като демократи и да ни учат на народна власт.

Narod.bg напомня – от декември 2013 година буйната фенка на Бойко Борисов – Румяна Коларова, е секретар на президента от ГЕРБ Росен Плевнелиев по връзки с гражданското общество.

През 2021 година професорката влиза в инициативния комитет, който издига претендента на ГЕРБ Анастас Герджиков за президент на Република България.

Нейният татко е Петър Василев Коларов, а дядото – Васил Петров Коларов – български политик, началник на Българската комунистическа партия и Коминтерна.

Васил Коларов извършва функционалностите на държавен глава на България от 15 септември 1946 година – когато след гласоподаване на референдум от 8 септември същата година, настоящата до тогава монархия е анулирана и страната е оповестена за Народна република България, до 9 декември на идната година – когато е призната Димитровската конституция, влезнала в действие от 6 декември 1947 година

Той е министър-председател на България в 65-ото (1949 – 1950) и 66-ото (1950) държавно управление, ръководител на XXVI Обикновено национално заседание (1945 – 1946) и на VI Велико национално заседание (1946 – 1947).
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР