Политологът проф. Антоний Тодоров заяви, че трябва да гледаме на

...
Политологът проф. Антоний Тодоров заяви, че трябва да гледаме на
Коментари Харесай

Политолог: Слави Трифонов добре прецени, че е по-силен в шоуто, а не в политиката

 Политологът проф. Антоний Тодоров съобщи, че би трябвало да гледаме на този длъжностен кабинет като на нещо изключително, защото това не е просто следващият длъжностен кабинет. 

" Новите изключителни избори са двойно изключителни. Служебното държавно управление би трябвало да провежда изборите, само че заварва обстановка и би трябвало да ръководи настоящите каузи. Този доклад се постановяваше и евентуално ще има още един. Обществото чака да чуе от министрите какво са свършили. Съгласен съм, че не може да разпореждаме огромни упования на един длъжностен кабинет. Залогът е всичко стартирано да върне някакви салда в политиката ", разяснява той пред Bulgaria ON AIR.

По думите му служебният кабинет би трябвало да се занимава с политиките, само че не може напълно да се държи като постоянен кабинет.

" Трябва да се дискутират политиките и развиването на страната. Партиите би трябвало все по-ясно да го декларират, а не всеки да се държи по този начин, като че ли има вяра, че ще завоюва половината депутатски места и ще ръководи самичък. Документите, които партиите разгласиха, са тези, които видяхме и на 4 април. Не демонстрираха поръчка за това по какъв начин виждат бъдещото ръководство. От " ИТН " обявиха, че този път няма да бягат от тежката отговорност. Ако съществено се занимават със своя политически план, би трябвало да го докарват до дъно ", изясни проф. Тодоров.

Той е на мнение, че добре е премерил личните си качества и е видял, че е по-силен в шоуто - няма да бъде по-силен в Народното събрание.

" Не мисля, че това (отказът му да се кандидатира за народен представител - бел. ред.) ще докара до сериозна рецесия в " ИТН ". Неговото същинско тестване ще бъде, в случай че образува държавно управление и влезе в ръководството. Един политически план не може да се ограничи в 4-5 изборни правила ", акцентира политологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР