Политологът Калоян Методиев, който е част от екипа на Корнелия

...
Политологът Калоян Методиев, който е част от екипа на Корнелия
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Служебният кабинет реже глава на всеки 30 секунди!

Политологът Калоян Методиев, който е част от екипа на Корнелия Нинова излезе с остра обява във ”Фейсбук” във връзка политическата обстановка у нас. Ето какво написа Методиев:

Хипотезата, че в страната се прави квази-военна интервенция се удостоверява с всеки минал час. Служебният кабинет влиза по министерства и организации като Гестапо с подготвени описи за уволнения. Твърденията на президентството, че няма реваншизъм и репресии са елементарно оборима неистина. Стотици към този момент са уволнени по авансово квалифицираните описи. Без връзка с организацията на изборите, което е задачата на служебния кабинет, еничерският корпус на президента смени регионалните шефове, шефовете на Митниците и Национална агенция за приходите, шефове, чиновници в НКЖИ.... От нощес се усилва с нови трима членове борда на шефовете на ДКК, с цел да сменят те шефовете на държавните сдружения.И още, и още.... Както сподели един някогашен към този момент заместник-министър: " На всеки 30 секунди режат глава! " Защо му е на длъжностен кабинет раздуване на администрация и преодоляване на държавните структури? Участва ли в изборите или в тяхното пропадане президентството? Вече и за слепите и глухите е ясно, че взе участие в разбиването на най-малко няколко партии от вътрешната страна.
Всичко наподобява на подготовка да няма работещ парламент и да ни вкарат в следен безпорядък с дълго служебно ръководство.Хипотезата, че в страната се прави квази-военна интервенция се удостоверява с всеки минал час. Служебният кабинет влиза по министерства и организации като Гестапо с подготвени описи за уволнения. Твърденията на президентството, че няма реваншизъм и репресии са елементарно оборима неистина. Стотици към този момент са уволнени по авансово квалифицираните описи. Без връзка с организацията на изборите, което е задачата на служебния кабинет, еничерският корпус на президента смени регионалните шефове, шефовете на Митниците и Национална агенция за приходите, шефове, чиновници в НКЖИ.... От нощес се усилва с нови трима членове борда на шефовете на ДКК, с цел да сменят те шефовете на държавните сдружения.И още, и още.... Както сподели един някогашен към този момент заместник-министър: " На всеки 30 секунди режат глава! " Защо му е на длъжностен кабинет раздуване на администрация и преодоляване на държавните структури? Участва ли в изборите или в тяхното пропадане президентството? Вече и за слепите и глухите е ясно, че взе участие в разбиването на най-малко няколко партии от вътрешната страна.
Всичко наподобява на подготовка да няма работещ парламент и да ни вкарат в следен безпорядък с дълго служебно ръководство.
ТЕМА преди 10 минути 110 преди 2 часа 755 преди 17 часа 4657
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР