Политизираният Оскар”, за който пишем толкова много години, вече няма

...
Политизираният Оскар”, за който пишем толкова много години, вече няма
Коментари Харесай

Формула на глупостите

Политизираният „ Оскар”, за който пишем толкоз доста години, към този момент няма значение


Както беше изяснено, тази година е юбелейна. За 90-и път се състоя многочасовото всеобщо ликвидиране на времето в очакване на влиятелната статуетка. Най-положителният и най-безопасен мъж през днешния ден в Америка е Оскарът, златния кумир, който никой не насилва, никой не заглежда и си държи ръцете на вярното място.

„ Той също няма пенис, добре е да имаме повече от тях!”, радостно осведоми целия свят Джими Кимъл, водещ на церемонията. Асексуалността като основен знак на киното го прави още по-привлекателен за холивудския бомонд. Той не е жив, а това значи, че не има неразрешените за мъже качества. Не гали с „ вътрешната страна на дланта си” интимните женски зони, от което сензитивните жертви след двадесет и повече години истерично ще го упрекват през медиите в принуждение.

Оскарът не може да бъде педофил, само че теоретично той може да принадлежи към всяка категория на полова ориентировка, според от въображението на притежателя. Оскарът е безусловно безопасен за обществото. Той е бъдещето на актуалния свят и надали ще се трансформира в център на скандал. И в случай че по волята на един безразсъден сценарист в миналото той оживее на екрана, то в никакъв случай няма да бъде забъркан в мрежи за изнудване. Оскарът е последният светец на Америка.

По-важно е да се отбележим, че съветските хакери се оказаха безсилни пред мощта на церемонията. „ Путин не можа да се намеси при вземането на това решение!”, закачливо разяснява случилото се Кимел. Усещането за благополучие и цялостна естетика бе помрачено единствено от ниския рейтинг за гледаемост. Шоуто е било гледано единствено от 26,5 милиона фенове. Юбилейният „ Оскар” получи най-лошия резултат за последните 10 години. Това единствено потвърждава, че изкуството от дълго време трябваше да се обърне към елементарния човек.

(Със съкращения, превод Павел Павлов)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР