Политиците не представят достатъчно качествени алтернативи. Това коментира в интервю

...
Политиците не представят достатъчно качествени алтернативи. Това коментира в интервю
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Политиците не представят достатъчно качествени алтернативи


" Политиците не показват задоволително качествени други възможности ". Това разяснява в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " политологът Димитър Аврамов :
" Трябва да обърнем внимание, че през вчерашния ден към 3% от хората , които са отишли до урните и са си създали труда да гласоподават, са дали своят вот с " Не поддържам никого “ .

" Има значение дали още една партия ще влезе в Народното събрание , в случай че броите математика на гласовете, само че няма значение , в случай че това би трябвало да окаже въздействие на политическата вероятност ", добави още политологът:

" Има Такъв Народ беше деструктивен фактор в миналите няколко Народното събрание , дотолкоз деструктивен, че когато завоюва изборите, не разбра нуждата и смисъла на политическия развой, че когато спечелиш избори и си спечелил доверие и би трябвало да направиш допустимо най-разумния компромис, с цел да направиш държавно управление. Политиците не научават един доста значим урок и той е следният – в неспособността да ни показват опция, в която да повярваме, която достоверно да харесваме, те ни показват някакъв вид, който получава не задоволително утвърждение, след което упорстват, че тяхната визия е извънредно значима, извънредно почтена и единствена и няма потребност да вършат взаимни отстъпки. Това трансформира българската политика от конкуренция на представителност в конкуренция на политически племена , всяко от което упорства, че властта би трябвало да е за него и да има лична истина ".

Цялото изявление с Димитър Аврамов можете да чуете от звуковия файл.
По обявата работи: Недит Георгиева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР