Политиците, които са в управлението, трябва да бъдат по-чувствителни към

...
Политиците, които са в управлението, трябва да бъдат по-чувствителни към
Коментари Харесай

Живко Тодоров за Апартаментгейт: Хората са много чувствителни към всичко това

Политиците, които са в ръководството, би трябвало да бъдат по-чувствителни към уговорките, които имат. Това сподели в изявление за утринния блок „ Добро утро, България “ на радио „ Фокус “ Живко Тодоров, кмет на Стара Загора и член на изпълнителната комисия на ГЕРБ, във връзка абсурда с жилищата на ръководещите.
„ Неприятни са такива кавги. Все още не разполагам с задоволително информация какво тъкмо се е случило. Различни неща излязоха по медиите, само че по този начин и не се разбра на какви цени са изповядани покупко-продажбите. Очаквам това да стане ясно през идващите дни. Чисто политически - в действителност хората са доста чувствителни към всичко това, което се случва във властта и ръководството, изключително всевъзможни придобивки за властимащите. Това е главното, което нервира хората “, означи Живко Тодоров.
Според него към момента не е ясно дали „ Апартаментгейт “ ще се отрази на резултатите от изборите за европейски парламент, защото всичко зависи от развиването на абсурда. „ Две оставки към този момент бяха дадени, би трябвало да се получи информация какво тъкмо се крие зад тези две оставки – покупка на жилища ли е, на какви цени. Г-жа Цачева също не даде задоволително пояснения за какво си потегля. Наистина би трябвало да бъдат по-чувствителни всички, които са в ръководството, към уговорките, които имат. Смятам, че това е в основата, тъй като от време на време се гледа дали нещо е законово издържано – това е едната страна, въпреки това дали е за образец “, добави кметът.
Живко Тодоров разяснява и проблемите, с които всекидневно се сблъсква локалната власт. „ Това са разнообразни фактори, човешки неточности, проблем сред институциите. По някои има празноти в законодателството или незадоволително положително законодателство и нормативни уредби. Това в съществени линии ни основава проблем “, сподели още Живко Тодоров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР