Политици и олигарси да плащат на провокатори, за да употребят

...
Политици и олигарси да плащат на провокатори, за да употребят
Коментари Харесай

Иван Гешев: Радев подкрепи бегълците от правосъдието

Политици и олигарси да заплащат на провокатори, с цел да употребят гражданската сила, не е ново. Новото е, че този, който следваше да е обединител на нацията – Радев, поддържа бегълците от правораздаването. Това написа в своя Twitter профил обвинител номер едно Иван Гешев.

Политици и олигарси да заплащат на провокатори, с цел да употребят гражданската сила, не е ново. Новото е, че този, който следваше да е обединител на нацията – Радев, поддържа бегълците от правораздаването. Ние продължаваме в името на бъдещето на Родината! https://t.co/j54a9LNtio
— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) July 14, 2020
Коментарът му идва малко откакто Специализираната прокуратура разгласява преписка на обвинения предприемач Васил Божков с хора, за които се твърди, че са Огнян Стефанов от " Фрогнюз " и депутатът от Българска социалистическа партия Александър Паунов.

Бъди самоуверен, @IvanGeshevPG. Самоарестувай се.
— Vassil Bojkov (@BojkovVassil) July 14, 2020
" Ние продължаваме в името на бъдещето на Родината ", гласи още коментарът на Гешев, като по-рано Божков също е написал малко послание към основният прокурор: "


" Хунта, „ разтърсващите доказателства “ можехте да ги прочетете и тук или да ги чуете в изявление. Подгответе още 19 обвинявания. Подкрепям митингите против вас от първият им ден и ще не преставам да го върша. Докато дадете оставка. Докато получите отмъщение ", написа този път във Фейсбук Васил Божков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР