Политиката разделила някогашните приятели Слави Трифонов и . Това призна

...
Политиката разделила някогашните приятели Слави Трифонов и . Това призна
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Със Слави Трифонов се разделихме заради политика

Политиката разделила тогавашните другари Слави Трифонов и. Това призна в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия Дилов-син. Преди години двамата дружно направиха дружно " Движение Гергьовден ".
" Ние в действителност със Слави се разделихме поради политика. И тъй като след едно много положително присъединяване на " Гергьовден " в парламентарните избори, той изпита известна неустановеност, че този развой не може да бъде ръководен, и в действителност в един доста добър звук взехме решение шоуто и политиката да се разделят ", посочи Дилов-син.
 Любен Дилов-син: Сблъсъкът сред Борисов и Трифонов е неминуем Любен Дилов-син: Сблъсъкът сред Борисов и Трифонов е неминуем
" ГЕРБ завоюва още веднъж първото място на парламентарните избори, само че има 75 депутати и малко другари в новото Народно събрание. Българският народ е изкл...
" Даже имахме мълчешком съглашение, което спазихме за прочут интервал - аз да не се занимавам с телевизия, естествено телевизионни планове, а той да не се занимава с политика. Така че там нямам някаква горест или неприятно възприятие, в противен случай - постоянно съм го изтъквал - аз считам, че Слави е честен човек и желанията му са положителни. Не считам, че е подобаващ за това, с което се е захванал, само че това е друга тематика ", разяснява още Дилов.
По-късно обаче в развълнуван спор в предаването зам.-председателя на " ИТН " Тошко Йорданов му отвърна: " Напуснахме " Гергьовден ", тъй като потегли да правиш коалиция със Съюз на демократичните сили, по тази причина напуснахме. И Дългият в никакъв случай не е бил там, там бяхме сценаристите, има и отворено писмо ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР