Политическото ръководство на парламентарната група на Има такъв народ ще

...
Политическото ръководство на парламентарната група на Има такъв народ ще
Коментари Харесай

ИТН ще представи своя проектокабинет на ръководствата на ДБ, ИБГНИ и БСП

Политическото управление на парламентарната група на " ИТН " ще на управленията на Българска социалистическа партия, " Демократична България " и " Изправи се.БГ! Ние идваме! ".

В писмо до медиите ръководителят на групата на " ИТН " в Народното събрание осведоми, че ще изпратят предложения за срещи през седмицата с тези политически сили за показване на състава и структурата на Министерски състав на своя план, тъй като “всичко би трябвало да е намерено и пред очите на обществеността ".

По информация на БНР срещата с Българска социалистическа партия ще е на следващия ден.

Към момента от партията на Слави Трифонов не са оповестили имената на номинираните за министри. Бе обявена единствено кандидатурата на премиера –.
 Любомир Стефанов: Има Такъв Народ стартират да губят връзка с действителността Любомир Стефанов: Има Такъв Народ стартират да губят връзка с действителността
" Не ми е по никакъв начин мистериозен Слави Трифонов, изключително след вчерашния си монолог, на мен ми са ясни нещата, само че казусът е, че не по този н...

На съвещания ще бъдат поканени Българска социалистическа партия, „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “. Последните две партии заявиха, че са подготвени да поддържат предстоящ кабинет на Има Такъв Народ, само че упорстват за политическо съглашение към цели. От партията на Трифонов отхвърлят да се подпишат под подобен документ. В неделя в изявление пред Йорданов шоуменът съобщи, че от „ Демократична България “ желали постове. В отговор съпредседателят на групировката Христо Иванов съобщи, че това е неистина. В ръководителят на парламентарната група на " Демократична България " Христо Иванов акцентира, че в случай че въобще бъде потърсена поддръжката им по някакъв сериозен метод, партиите от обединението и парламентарната група ще оценят оферти състав на Министерски съвет, програмните поръчки и очертаващото се парламентарно болшинство и групово ще вземат решение за последващите си дейности в полза на страната и гласоподавателите.

„ Всичко би трябвало да е намерено и пред очите на обществеността “, твърди в писмото си Йорданов.

Досега Има Такъв Народ водеха с другите партии диалози на експертно равнище, само че без да им оповестяват имена. Дори номинацията за министър председател бе заменена в последния миг. Според Николай Хаджигенов от ИБГНИ хората на Трифонов са ги питали дали биха подкрепили кандидатурата на юрист Петър Илиев и след отвод са предложили Николов.

Още:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР