Политическият пиар Нидал Алгафари разкритикува антикризисните мерки, обявени по-рано днес

...
Политическият пиар Нидал Алгафари разкритикува антикризисните мерки, обявени по-рано днес
Коментари Харесай

Алгафари: Идва фалит на държавата, пресъхва общата ни кесийка

Политическият пиар Нидал Алгафари разкритикува антикризисните ограничения, оповестени по-рано през днешния ден от премиера Кирил Петков. Според режисьора харвардците са на правилото " След мен и потоп " и по този начин обезпечено ще банкрутират страната.

" Ще има неизбежно банкрутиране на страната, пресъхва общата ни кесийка ", предизвести той посредством пост в персоналния си фейсбук профил.

Ето какво още написа Алгафари:

" Приятели, всеки има право да стачкува, да недоволства и да показва волята си, само че...

Всички желаят нарастване на персоналните си доходи.

Всички желаят понижаване на персоналните си разноски.

Всички желаят да се усъвършенства стандарта им на живот.

Всички желаят пенсионерите ни да живеят по-достойно.

Всички желаят опазване на здравето на високо равнище.

Всички желаят качествено обучение.

Увеличението на персоналните ни доходи води намаляването на общата ни торбичка.

Намаляването на персоналните ни разноски води до още по-голямо понижаване на общото в хазната.

Даването на пари на пенсионерите без да се подвигат приходите в пенсионното обезпечаване е неизбежно банкрутиране на страната.

Да се усъвършенства опазването на здравето, би трябвало да се вдигнат фрапантно здравните вноски на всеки един от нас. Когато това не се случва, води до обезпечено фалиране на здравната система и от там на страната.

Качественото обучение изисква положителни, кадърни и добре, доста добре, платени даскали. Това от своя страна пък изисква обособяване на големи средства от общата хазна.

Държавата, т.е. всички ние, пълним хазната от налози, които са от най-ниските в света, цялостни се и от Данък добавена стойност, акцизи и мита. Като ги понижаваме пресъхва общата ни кесийка.

Икономическите корифеи приключили в Харвард, допускам са го учили. За да не вършат този тъничък баланс, тъй като тълпата по този начин желае, значи или не го знаят, в което се колебая или го вършат по правилото " След мен потоп ".

В такива обстановки и при липса на държавническо мислене, никнат мошениците, спекулантите, крадците, както и рушвето взелите и рушвето далите, а моралът се спуска от висините на предците ни до най-низкото дъно ", заключава режисьорът.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР