Политическият анализатор, енергиен експерт и общественик - Стефан Гамизов, направи

...
Политическият анализатор, енергиен експерт и общественик - Стефан Гамизов, направи
Коментари Харесай

Гамизов: Не даваме оръжие на Украйна, защото отдавна е изнесено за Африка!

Политическият анализатор, енергиен специалист и държавник - Стефан Гамизов, направи забавен коментар за обстоятелството, че България към момента не е дала оръжейна помощ за Украйна и по този метод се държи неуместно на фона на западните си сътрудници:

Неволно се замислих за упоритото отричане да дадем на Украйна остарялото си руско въоръжение.

Дали е единствено, тъй като не желаят корумпираните ни политици да “хапят ” съветската ръка, която ги храни?

Да не би зад това да се крие още нещо?

Дали в действителност това въоръжение го няма действително от дълго време продадено някъде по Африка и/или ”руските приятели ” са му правили фиктивни поправки с нашите маскари, а в действителност единствено са прибирали парите?

Има нещо извънредно мръсно в тази упорита на живот и гибел опозиция, да не забележим и да не разберем, какво тъкмо се случва в българската войска.

Май някой е изнесъл “армията ” ни като оръжие в Африка през последните 15 години и е делил милиарди за тези години с руснаците за поправки на хартия.

Не единствено не желаеме, което е видно, да дадем нещо на Украйна, а май и не можем, тъй като е откраднато и унищожено с корупция.

Жалко, че в Народното събрание корупцията е вяра и няма най-малко комисия за инвентаризация и инспекция на положението на оръжието, което се крие и брани на живот и гибел, да не стигне до Украйна или да не се разбере, дали въобще го има и в какво положение е.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР