Политическите наблюдатели съзират апатия сред електората, ден преди изборите във

...
Политическите наблюдатели съзират апатия сред електората, ден преди изборите във
Коментари Харесай

Борис Джонсън стана млекар преди изборите в UK

Политическите наблюдаващи съзират незаинтересованост измежду електората, ден преди изборите във Англия.

 Последното огромно изследване на публичното мнение, поръчано от Sky News, удостоверява настройките. Според него консерваторите ще завоюват болшинство, само че не толкоз безапелационно, колкото на предходния избор. Борис Джонсън е на път да завоюва болшинство от 28 места в Камарата на общините, само че се следи доста понижение на преднината на торите, което сподели наблюдаващите да чакат непредвидими избори.

Според изследването консерваторите ще имат 339 места, което с 22 повече от предходните избори през 2017 година. Като се има поради обаче, че при потребления модел на изследване е допустима неточност до 28 места плюс или минус, тогава не е изключено да се стигне до провесен парламент. Очаква се главните противници – лейбъристите, да завоюват 231 места, което е с 31 по-малко от предходните избори,

Шотландската национална партия ще има 41 места или със 6 повече, Либералдемократическата партия - 15 места или 3 повече.

Лидерът на консерваторите и министър председател на страната Борис Джонсън облече униформа на млекар и разнасяше каси с мляко по домовете в предградие на Лийдс.

Джереми Корбин пък се озова в предградие на шотландския Глазгоу още преди разсъмване и бе посрещнат от симпатизанти с бурни аплодисменти зарад обещанията си в пиперливата тирада, с която разказа по какъв начин консерваторите ще приватизират здравната система на кралството и ще я съсипят.

Прочети още: https://www.actualno.com/europe/predi-vota-v-uk-djonsyn-raznasja-mljako-korbin-plashi-s-privatizacija-video-news_1414695.html
© Actualno.com

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР