Политически искри в парламента и по време на традиционния блиц-контрол.

...
Политически искри в парламента и по време на традиционния блиц-контрол.
Коментари Харесай

Охраната на границата, еврото и помощта за енергийно бедните разпалиха искри в НС


Политически искри в Народното събрание и по време на обичайния блиц-контрол. На него не пристигна служебният министър председател Гълъб Донев, което провокира рецензии от страна на Демократична България. По време на чуването на вицепремиерите се повдигнаха въпросите за ни, мигрантския напън, приемането на еврото и подпомагането на .

„ В какво положение е оборудването, което би трябвало да попречва тези прониквания навътре в страната “, попита от Политическа партия.

„ Оградата е извънредно ненадеждна и не може да извършва функционалностите на подобен вид оборудване “, сподели Иван Демерджиев, вицепремиер и министър на вътрешните работи.

По тази причина сега се създават нови ограничения за отбрана на границата, изясни Демерджиев. Но призна, че казусът е от къде ще дойдат парите за тях, защото Европейски Съюз отхвърля даде помощ с претекст, че към този момент е дала такава един път.

От „ “ пък желаеха от кабинета „ Донев “ да показа разбор на рисковете от въвеждане на у нас.

„ Ние знаем изрично от вътрешна информация, че отчет има. Вие съзнателно го криете и него предоставяте “, сподели от от „ “.

„ За 10-ти път ще ви кажа, че по този разбор не се работи “, отговори вицепремиерът Атанас Пеканов.

От желаеха разбиране за енергийна беднотия.

„ Служебният кабинет не внася бюджет, в който да се плануват средства за поддръжка на енергийно бедните хора през зимата. Много бързахте да внесете в Народното събрание покупката на самолети “, сподели, ръководител на.

Пеканов сподели, че има закъснение, само че са във финалната фаза на този въпрос. Той увери, че семействата у нас ще бъдат подкрепени и с пари по Плана за възобновяване и резистентност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР