Политическата отговорност се носи чрез оставки... Такива скандали, каквито се

...
Политическата отговорност се носи чрез оставки... Такива скандали, каквито се
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Скандали, които се въртят около Горанов, не е имало досега

Политическата отговорност се носи посредством оставки... Такива кавги, каквито се въртят към господин Горанов, не е имало до момента. И главата на господин Горанов Борисов не смее и да я огледа. Г-н Горанов е топлата връзка сред господин Борисов и един от крупните предприемачи и депутати в България.
Това разяснява пред БНР Стоян Мирчев, народен представител от „ Българска социалистическа партия за България “. Според него бездействието на Владислав Горанов и законодателните промени на Менда Стоянова са довели до загуби за страната в размер на 700 млн. лв., осъществени в течение на години.

Виновни за корупцията са тези от властта, тъй като те разполагат и разпределят ресурса, счита той.

Той разяснява и положението на левицата: Начинът, по който се приказва за Българска социалистическа партия, е тесногръд. Битките, които организираме в пленарната зала, остават на назад във времето и преднамерено се изкарват свадите. Целта е да се отклони вниманието от проблемите, станали към този момент нетърпими, от ръководството на ГЕРБ... Не се рови там, където са проблемите.

Стоян Мирчев предвижда, че след провеждането на избор за ръководител на партията Българска социалистическа партия бързо ще влезе в нужната кондиция да се приготви за идните избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР