Политическата дандания, както и политическата тишина, винаги раждат подозрения. В

...
Политическата дандания, както и политическата тишина, винаги раждат подозрения. В
Коментари Харесай

А един мармот завива кюлче

Политическата дандания, както и политическата тишина, постоянно раждат съмнения. В нашия случай дандания е дори меко казано. Не стопираха пазарлъците, надцакването и надлъгванията, а опитите да се прикотка горкият Суверен добиха усет на гротеска.

Това, несъмнено, е изцяло инцидентно. Изобщо не работи за Борисов. И няма нищо общо нито със Сараите, нито с чекмеджетата. Просто някакви партии още веднъж не съумяват да се схванат и по тази причина ще е най-добре да ги закрием и забраним.

Арт инсталациите на Има Такъв Народ доведоха до такава степен, че зачестиха репликите от сорта на " Май не беше толкоз зле ", " Бойко не би отстъпил на комунистите " и най-много " Тия са по-лоши от предходните ". Шоуто неслучайно напусна краткотрайно екрана и се придвижи в Народното събрание, развявайки скъсани дънки и обидни изречения.
 Бясна ромка към Бойко Борисов: На тебе какъв брой милиарда пари пускаха, къде са тез пари!? (ВИДЕО) Бясна ромка към Бойко Борисов: " На тебе какъв брой милиарда пари пускаха, къде са тез пари!? " (ВИДЕО)
По време на нормалното лъчение „ онлайн “ във „ Facebook “ Борисов разговаряше с хора към него, измежду които кмет...

Подобни атракции са мощно нужни на задкулисието, което има потребност от време, с цел да прикрие откраднатото. Илюзия е да си мислим, че милионите километри автомагистрали са се набутали единствено в едно чекмедже. Всички забележими резултати сочат, че невидимите са много повече - от дупките по въпросните автомагистрали до необяснимо и безнаказано забогатяващите политици от няколко политически сили.

Епизодичните появи на индивида с джипката демонстрират, че него изцяло го устройва тази обстановка, колкото и да се прави на сериозен. Всъщност той тъкмо по тази причина и подлага на критика - с цел да не му проличава какъв брой му е преференциално да се бави постоянното държавно управление.

Е, неколцина от неговите министри може и да попаднат под някакъв тип инспекция, само че като цяло Борисов няма от какво да се тревожи. Бъркотията му дава време, в което могат да се случат значими неща.

Да се покаже на хората, че всички с изключение на Борисов са нефелници - те сами ще го видят, като са имали неблагоразумието да загърбят ГЕРБ.

Да им се вкара в главите неизразим боязън от тройна рецесия - коронавирус, бежанци и безуправство. При Бойко такива неща нямаше.
 Слави Трифонов към Бойко Борисов: Не се притеснявай за моето здраве Слави Трифонов към Бойко Борисов: Не се притеснявай за моето здраве
Виждaм, чe Бoйкo Бoриcoв в кoмeнтaрa cи зa cнoщнoтo ми интeрвю e зaгрижeн зa мoeтo здрaвocлoвнo cъcтoяниe. Тoвa e тoлкoвa милo. Тoвa кo...

Да се даде време и да се прикрие дефинитивно оня мармот, който завива кюлчета. С уточнението, че е сборен облик, не съответно лице.

Лошото на днешната обстановка не е това, че мъчно ще се сформира държавно управление. Лошото е, че Нашият Лидер си стои несмущаван. Гешев си стои на поста. Съдебната промяна си стои в предстартова позиция и ще се случи кой знае по кое време.

Докато няма промяна на основния прокурор, респективно - действителна проверка на Борисовото ръководство и действително следене на порциите от и за Сараите, нищо у нас няма да се промени. Ще има едни политици, които се докопват до кокала и се пенсионират блажено в петтерасието си, и други, които се домогват с такива цели към властта.

Само в случай че мармотът, завиващ кюлчета, бъде набутан там, където му е мястото, има късмет нещата да станат по-различни.

Автор: Евелина Гечева

Още от АКТУАЛНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР