ПОЛИТИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ЛЕВИЦАТА!“ Пети поред парламент задълбочава политическата криза.

...
ПОЛИТИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ЛЕВИЦАТА!“ Пети поред парламент задълбочава политическата криза.
Коментари Харесай

„ЛЕВИЦАТА!“ отхвърля опита да бъде сглобено антибългарско правителство от новопоявили се кандидати за диктатори

ПОЛИТИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ НА „ ЛЕВИЦАТА! “

Пети подред парламент задълбочава политическата рецесия. Народното посланичество се избира от все по-малко жители, а пропадането на политическия живот и държавните институции нямат край.

Част от политическата върхушка, която претендира да промени живота на жителите, се оказа без политически умения, освен това – без обикновен политически и публичен морал. Тази върхушка предлага претендент за министър-председател и търси поддръжка от партията, спечелила изборите на основата на секрети сделки, на преместване в жертва на българската държавност, на тъпчене до дъно суверенитета и ползите на нацията.

Ние от „ ЛЕВИЦАТА! “ отхвърляме опита да бъде съединено антибългарско държавно управление и осъждаме изрично държанието на новопоявилите се претенденти за диктатори за ръководство на страната с мандат от посолството, вместо с мандат от жителите.

Призоваваме парламентарните партии да се опълчват изрично против сходна аморална, нездравословна за България, незаконна коалиция, да се противопоставим като жители на играта на ротация с публичното доверие, на ротацията на българската държавност.

" ЛЕВИЦАТА "
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР