Поли Гергушева разказа за новото си амплоа в ефира на

...
Поли Гергушева разказа за новото си амплоа в ефира на
Коментари Харесай

Какво каза новата водеща на bTV Новините за Хекимян

Поли Гергушева описа за новото си амплоа в ефира на bTV. Oтскоро майката на едногодишен наследник е водещ на късната емисия на новините.

„ Чувствам се високо оценена и благодаря на Антон Хекимян и Веселина Петракиева за доверието “, сподели Гергушева.

Тя се надява да не липсва на фамилията си в тези няколко часа, когато идва на работа.

„ Бабите постоянно са се отзовавали в моментите, в които сме имали потребност от тях, само че въпреки всичко се оправяме сами “, показа журналистката.

Поли Гергушева добави, че съчетава ловко ролята на майка и на публицист, даже за нея те имат доста общо.

„ Аз не ги схващам като обособени функции, за мен това е едно цяло. Като станах майка, това откри пред мен една плеяда от нови ползи. Това е ново и забавно за мен, даже майчинството оказа помощ на журналиста в мен, направи ме още по-любопитна и ме отвори към търсенето на нови тематики “, безапелационна е Гергушева.

Преди майчинството тя е начин на живот публицист, водещ на „ Coolt “, и прави доста изявленията с известни персони, а в този момент е водещ на новините и споделя, че това за нея е ужасно предизвикателство.

„ Аз персонално нуждая се от смяна и не мога да си показва, че ще съм в офис от 9 до 5 часа. Затова и когато избирах публицистиката, знаех, че ще съм заета когато и да е, само че това не ме спря “, показа Поли.

„ Легендата по правоговор Любинка Няголова ми оказва помощ да показва всяка вест по най-хубавия метод “, признателна е новата водеща на bTV Новините.

За Поли Гергушева най-важното за новините е доверието на хората.

„ Живеем в сложни времена и най-важното е бърз достъп до хората, с точните обстоятелства и доказателства. Всички горещи точки, от всички гледни точки и по тази причина доверието в нас е най-важно “, безапелационна е тя.

Новините, които показва с най-голямо наслаждение, са финалните, тъй като те постоянно са позитивни.

„ Лили Боянова ми пожела да имаме повече изключителни излъчвания за златни медали и доста други положителни вести “, сподели с усмивка Поли Гергушева за край.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР