Поли Генова предприе сериозна крачка във връзката си с мистериозния

...
Поли Генова предприе сериозна крачка във връзката си с мистериозния
Коментари Харесай

Поли Генова мечтае да бъде булка

Поли Генова предприе сериозна крачка във връзката си с мистериозния чужденец , чиято идентичност настойчиво крие, разбра HotArena .

Певицата, която е един от треньорите в „ Гласът на България ” , не споделя даже името на обичания си пред медиите, само че пък към този момент го е срещнала с приятелите и фамилията си. 

„ Те го познават, въпреки че не е лесна връзката сред тях, тъй като той не е българин. Мисля, че го позволиха, което не се случва елементарно. Особено може би за татко ми е най-трудно, тъй като аз съм момичето и съм само дете. Това несъмнено е доста мъчно, да можеш да одобриш колегата на детето си ”, споделя сияещата Поли Генова. 

Певицата, която показа България на два състезанието „ Евровизия ”, разкри още, че след няколко месеца с гаджето й ще отбележат една година дружно.

Затова и счита, че е прекомерно рано да мислят за по-сериозна крачка във връзката си. Поли обаче сякаш е подготвена. Чаровната изпълнителка, която през февруари навърши 31 години, загатна за това наскоро, споделяйки, че до неотдавна била сериозен съперник на брака: „ Защото аз не обичам любовта да бъде обвързвана с документи, подписи, да бъде чисто документална. Това не ми харесва. Аз се вълнувам от чувства, усеща, на напълно друго равнище, а не от някакви листи и трофеи ”. 

Вече приема сватбата като празненство с бяла рокля, като смяната на мнението й съответствува с появяването на новата обич в живота й. За чужденеца, с който има връзка към този момент от няколко месеца, Поли доверява единствено, че той е с доста хубаво възприятие за комизъм и е над нещата. 

Досега най-дългата й връзка е била година и малко, поради което и обобщава, че няма опит в продължителните връзки. 

Тя към този момент се видя като младоженка в новия си клип „ Твоя ” . Всъщност и на абитуриентски си бал е изглеждала като прясно омъжена, само че напълно не преднамерено. Поли, която е приключила Националното музикално учебно заведение, си избрала за бала бяла рокля, като тогава изобщо не планувала, че може да провокира комплициране у непознати. „ И в дискотеката непрекъснато поздравяваха булката. Всъщност целият личен състав си мислел, че има женитба и аз съм булката, а целият 12 клас са гостите ми ”, припомняла си е през смях Поли. 

Като влюбена, тя се усеща „ спокойна и уверена ”. Спокойствието й произтича от това, че когато има сложни моменти, има обичан, с който да ги посрещне и да усети поддръжката му: „ И в щастливите такива, когато има човек, с който да споделиш всички тези неща, те се удвояват ”.

И уговорката си като треньор в „ Гласът на България ” Поли приема съществено и отговорно . Толкова, че мислите й непрестанно са заети с идни задания, на кого да даде късмет, с какво би могла да помогне на младите таланти… 

Случва се Поли да пожелае и да се отдаде на отмора. Тя релаксира с филми, споделено време със фамилията и приятелите си, както и с пътешествия . Когато е на път, Поли е казвала, че се усеща като естествен човек. Може би тъй като по-рядко я разпознават в чужбина и има опция да се отпусне и да бъде себе си, а и хората я одобряват такава, каквато е, а не като певицата Поли Генова, предават от Уикенд. 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР