Поли Генова, която през 2016 година изстреля България до четвъртото

...
Поли Генова, която през 2016 година изстреля България до четвъртото
Коментари Харесай

Прекрасната Поли Генова сподели, че очаква първото си дете

Поли Генова, която през 2016 година изстреля България до четвъртото място на „ Евровизия ”, показа нова ария и показа вълнуваща вест към персоналния си живот.

Най-новата ария на Поли Генова се назовава „ Гeроите “. Тя беше показана онлайн на концерта на Българската Коледа, където Поли за първи път обществено удостовери щастливата вест към себе си – певицата чака първородното си дете напролет.

Поли показа, че „ Героите “ е в действителност специфичен план за нея и новото й семейство:

„ Вдъхнових се от дарението на дребните пелени за недоносените бебета, което Pampers направиха. Почувствах, че и аз мога да даря малко мощ и кураж, посвещавайки песента си на най-малките бебета и на другите герои - техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си. “

Наскоро марката разгласи старта на огромно подаяние на профилирани пелени за недоносени бебета, което ще обхване 45 неонатални отделения в цяла България. Това са единствените пелени в България, основани особено за потребностите на най-крехките създания у нас, родени през втория триместър на бременността и с рисково ниско тегло – от 800 грама.

Вдъхновяващата ария „ Героите ” е по музика на Красимир Тодоров и Поли Генова, а текстът - на самата Поли. Тя ще бъде част от идния албум на певицата, който ще бъде на пазара напролет на 2019 година. Клипът към песента се чака да излезе в първите дни на новата година и ще бъде качен в формалния канал на Поли Генова в Youtube. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР