Поли Генова ходи „зачулена“ с дрехи като чували! Второто раждане явно

...
Поли Генова ходи „зачулена“ с дрехи като чували!
Второто раждане явно
Коментари Харесай

Поли Генова крие тлъстинки с все по-широки дрехи!

Поли Генова върви „зачулена“ с облекла като чували!
Второто раждане очевидно се отрази на фигурата на Поли Генова по метода, от който всяка жена изпитва под паника смут. Знае се, че за болшинството дами първото раждане е щадящо откъм килца и бързо вталяване. След второто обаче са много тези, които не съумяват да отслабнат.
 Поли Генова
Поли Генова не смъква необятните посурнати облекла

Засега най-малко очевидно подобен е и казусът с Поли, която в последно време се демонстрира в облекла, нетипични за нея. Нещо повече – доста от тях са толкоз необятни и обемни, че все едно се е барнала в чувал, разясняват почитатели в нета.

Тези дни Генова е зад граница като посети даже състезанието Евровизия. Навсякъде из мрежата обаче тя е облечена в разнообразни на цвят, само че идентични по габарити облекла – дълги, необятни, скриващи снагата й от любопитни погледи.



Поли си е върнала и късата прическа, с която бе известна преди години, като това накара някои да се запитат коя е повода?! Жените протягат ръка към такива фрапантни промени в случаи на меланхолия, предпочитание за цялостна смяна, разкъсване на дълга връзка и прочие.

Предполагаме, че Генова и мъжът й Джоузеф са към момента в отлични връзки, несъмнено, само че знае ли се… Иначе, най-малко на външен тип, Поли го докарва такава, каквато си я знаем – ведра, усмихната и положителна. Желаем й триумф и с връщането на остарялата форма.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР