Поли Генова е призната за най-слушаната българска изпълнителка за изминалата

...
Поли Генова е призната за най-слушаната българска изпълнителка за изминалата
Коментари Харесай

Песен на Поли Генова е номер едно в ефира

Поли Генова е приета за най-слушаната българска изпълнителка за миналата година. В формалната ранглиста за най-излъчвана ария в родния ефир безспорните шлагери на певицата Last Night и No More заемат надлежно първо и трето място. Нашето момиче изпревари даже актьори от ранга на хитмейкъра и носителя на четири статуетки " Грами " Ед Шийрън и съветската сензация Zivert.

2021 година бе извънредно сполучлива за Поли Генова и изпълнителката изненада своите фенове с нови шлагери. Песента Last Night стана обичана от самото й издаване и получи интернационално самопризнание с ротации в най-известния музикален канал в света MTV. Парчето No More пък, с изключение на топ шлагер, е и извънредно персонален за Поли Генова план. Композицията споделя любовната история сред нея и половинката й Джоузеф, който дебютира пред камера в клипа към песента.

В края на 2021 година, единствено два дни откакто роди прелестната Леа Катрин и стана майка за повторно, Поли показа и новата си ария Na Na, с която още веднъж се подреди на първите позиции в родните чартове. Синглите на изпълнителката се популяризират цифрово във всички платформи от Warner Music посредством " Орфей мюзик ".

Освен шлагерите, които подари на почитателите си, изпълнителката зарадва публиката и с три необикновено сполучливи концерта в Пловдив, София и Созопол.

" Музиката е моят метод да предавам страст, да зареждам с позитивна сила и да въодушевявам слушателите. А страхотното показване на Last Night и No More е голямо самопризнание за целия екип, с който работя, и ме прави извънредно горда. Благодаря за любовта и позитивната сила - точно те ме стимулират да не преставам напред. С екипа ми сме подготвили невероятни изненади за новата година и сме нетърпеливи още веднъж да изненадаме и зарадваме публиката ", показа Поли Генова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР