Поли Генова беше първият участник, който напусна втори сезон на

...
Поли Генова беше първият участник, който напусна втори сезон на
Коментари Харесай

Ето кой се крие под маската на Очите

Поли Генова беше първият участник, който напусна втори сезон на „ Маскираният артист “. Обичаната певица ловко влезе в ролята на Очите, успявайки да заблуди панела до последния миг. „ Преживяването е ужасно, а костюмът е в действителност характерен – нужни са най-малко 15 минути за неговото обличане, а и помощ от няколко индивида. Искам сърдечно да благодаря на целия екип на предаването, който е в действителност страховит. “, сподели певицата, която беше облечена в изрично оповестения за „ най-дружелюбен “ костюм.

Три артистични борби означиха втория лайв на най-мистериозното шоу в българския ефир. Вокалните дуели изправиха един против различен: Очите и Баба Яга; Булката и Плашилото; Златният, Ангелът и Светлината. Сред догатките на панела бяха включени нови звездни имена като Белослава, Мария Сапунджиева, Евтим Милошев, Златка Райкова, Дидо от Д2 и други. Към триото детективи се причисли и ненадминатият подражател и комедиант – Виктор Калев. “Чувствам се като вкъщи! “, безапелационен беше артистът, който показа своите смели догатки за маскираните реализатори.



Предаването сервира поредна изненада с наличието на специфичен посетител, прикрит в костюма на Рицаря. „ Невероятни костюми – същински Холивуд! Беше същинска страст! “, показа артистът Николай Сотиров, минути откакто смъкна маската. Той остана изцяло неузнаваем за панела, който беше безапелационен, че осанката е на Димитър Маринов.



Следващата седмица феновете ще видят нови артистични борби с останалите седем участника. Кой пръв ще смъкна маската? – ще научите на 26 септевмри от 20:00ч. по NOVA.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР