Полезно обучение за младежи се организира в Бургас. Клуб "Медик"

...
Полезно обучение за младежи се организира в Бургас. Клуб "Медик"
Коментари Харесай

Полезно обучение за младежи се организира в Бургас

Полезно образование за младежи се провежда в Бургас. Клуб "Медик " към Национално Сдружение "МЛАДЕЖКИ ГЛАС " беше уредник на образованието "Здравословен метод на живот ". Експертът Гергана Давидкова показва пред младежите обширен разбор и сложни решения за същински и уместен способ по какъв начин да живеем с мисълта за здравето. Дискусия с участниците, доста въпроси от хората, доста младежка сила и доста капацитет в новото потомство.
"Естествен е човешкият блян към дългоденствие. Но по какъв начин и да живеем по-дълго, и да не започваме деня с шепа хапчета, да бъдем витални и енергични до дълбока напреднала възраст? За това би трябвало да се погрижим сами и да подпомогнем природата и нашите генетични заложби да се осъществят. Никога не е късно да създадем нещо за себе си. Можем да стартираме с дребни стъпки, само че правени постоянно и настойчиво те могат да ни отведат надалеч. Защото в никакъв случай няма да стигнем до някъде, в случай че не тръгнем за там " сподели Гергана Давидкова - преподавател и ръководител на клуб " Медик " към сдружението.
Всекидневно здравето ни е застрашено от хиляди нездравословни въздействия и доста от нас си споделят: " Защо да трансформирам режима си на хранене като до момента съм погълнал с тонове нездравословни храни? Защо да го върша занапред? Как да повеждам здравословен метод на живот като въздуха, който вдишвам е цялостен с токсини и от това не мога да се скрия. " Да, има неподходящи въздействия, които не можем да премахнем най-малко в близко бъдеще, само че за какво не стартираме в този момент, с цел да подобрим нашия микросвят и качеството на живота на тези, които обичаме.
Обучението се организира по плана Младежки Информационно-Консултативен Център /МИКЦ/ - Гласът на младите, финансиран по Националната стратегия за младежта (2016-2020) към Министерството на младежта и спорта.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР