Полети с безплатно връщане на определени дати пуснаха нискотарифни авиокомпании

...
Полети с безплатно връщане на определени дати пуснаха нискотарифни авиокомпании
Коментари Харесай

Нискотарифни авиокомпании пуснаха полети с безплатно връщане

 Полети с гратис връщане на избрани дати пуснаха нискотарифни самолетни компании за европейски дестинации, предава " Телеграф ". Например в случай че планирате пътешестване от София до Болоня за дати 30 ноември - 7 декември, цената е 43 евро, като тази сума е калкулирана единствено в полета за отиване към италианския град. Връщането на 7 декември излиза изцяло гратис. В случай че се избере друга дата, да вземем за пример 4, 5 или 9 декември, цената е сред 16 и 22 евро.

Намаления

За да привлекат клиенти, нискотарифните самолетни компании вършат и огромни понижения. Например един от превозвачите, който оперира и в България, предлага билети на цени от 5 до 22 евро към разнообразни дестинации в Европа и Обединеното кралство. Например до Болоня цената на билета за избрани дати до края на септември е 5 евро в посока. На същата цена може да се откри и полет до Бари, Италия. През октомври пък, в случай че решите да посетите Будапеща, има преференциални предложения за 8 евро, а двупосочният билет излиза 16 евро. За 13 евро в посока може да отидете до Париж, френската столица. Билетът до Бирмингам в Обединеното кралство през ноември пък се предлага за 20 евро.

Двойно

Междувременно от информация за броя на пасажерите, минали през летище Варна и това в Бургас, излиза наяве, че броят на пасажерите през мощните месеци юли и август 2021 година по отношение на същия интервал на предходната година е бил двойно повече, заяви " Травел нюз “.

Летище Бургас е посрещнало през август над 363 000 пасажери, което е растеж от 120% в съпоставяне със същия месец на 2020 година Най-много туристи са пристигнали от Полша, Чехия, Германия, Русия, Украйна, Нидерландия, Англия, Словакия и Белгия. На летище Варна през август са пристигнали над 262 000 пасажери и е осъществен растеж от 119% по отношение на същия месец на предходната година. Водещ пазар на него е немският, от който са пристигнали най-вече туристи през най-силния летен месец за българския туризъм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР