Polestar разпространи ново изображение на третото си електрифицирано- в частност

...
Polestar разпространи ново изображение на третото си електрифицирано- в частност
Коментари Харесай

Още един поглед към електромобила Polestar 3

Polestar популяризира ново изображение на третото си електрифицирано- в частност 100% електрическо, пазарно предложение .

Успоредно с потвърждението, че Polestar 3 ще се създава в Съединени американски щати и ще бъде стартиран на пазара през идната година, от компанията разясняват, че продажбите на марката вървят по проект, с предстоящ резултат от към 29 000 единици за тази и до 290 000 единици до 2025 година.

"Ще произвеждаме в Америка, за американци ", разяснява Томас Ингенлат, изпълнитилене шеф на Polestar. "Polestar 3 е плануван за ланисране през 2022 като първокласен електрически състезателен SUV, който ще дефинира визията на SUV-та в електрическата епоха. Това също по този начин ще бъде автомобил на Polestar, който ще се прави в Америка ".

От Polestar анонсират, че Polestar 3 ще бъде един от най-отговорните към околната среда коли и че ще предложи на бъдещите си притежатели опция за самостоятелно ръководство при придвижване по високоскоростни пътища.

Polestar 3 слага началото на ново потомство платформа за електрически автомобили на компанията майка Volvo Car Group, която е създадена от нулата за цялостната електрификация на групата.

От Polestar споделят, че Polestar 3 ще разполага с новаторски решения за съгласуваност, като ще се разчита на неповторимото за промишлеността съдействие с Гугъл, под формата на интегрираната Android Automotive OS.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР