Polestar анонсира изключително амбициозен и отговорен към околната среда проект- Polestar 0,

...
Polestar анонсира изключително амбициозен и
отговорен към околната среда проект-
Polestar 0,
Коментари Харесай

Polestar 0 : Проект за първата в света климатично неутрална кола

Polestar анонсира извънредно упорит и отговорен към околната среда проект- Polestar 0, който планува създаването и лансирането на пазара на първата в света климатично неутрална кола. Като краен срок за реализирането на еко-отговорната си самодейност, от компанията производител на първокласни спортни електромобили показват 2030 година.

"В усилието ни да създадем изцяло неутрална към климата кола, на нас ни се налага да осъществяваме това, което не е възможно през днешния ден ", разяснява Томас Ингенлат, изпълнителен шеф на . "Ще би трябвало да преразгледаме всичко, да бъдем иноватори и да се погледнем към разрастващите се технологии по време на пътя ни към неутралността ".

"Ние сме електрически и заради тази причина не би трябвало да се безпокоим за двигателите с вътрешно горене, които отделят отровни излъчвания, само че това не означава, че сме завършили с работата ", споделя Хредрика Кларин, директор на подразделението Устойчивост на Polestar. "Сега би трябвало да работим за отстраняването на всички излъчвания от нашето произвеждане. Сега е исторически и трогателен миг за автомобилните производители, опция за използване на момента, да създадем положително и да се усмелим да осъществяваме фантазията за климатично неутрални, приключени и красиви коли ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР